Meedoen?
Meedoen kan door zelf, met vrienden of met organisaties of bedrijven in actie te komen, of door het project direct financieel te steunen via Postbank rek.nr. NL 23 INGB 0002977700  ten name van Stichting MOV Eindhoven.

Eenmalige gift
  • U kunt zelf een bedrag kiezen en dat overmaken. Onze stichting heeft ruim 100 donateurs die al jarenlang eenmalige of vaste bedragen geven.
  • Met verjaardagen, gouden bruiloften en afscheidsrecepties vinden sommige mensen het fijn om onze giftbox met banner en folders neer te zetten.
  • Wij willen graag met u overleggen hoe u ( in plaats van cadeaus) iets kunt regelen voor de meisjes van ons project. Bel of mail ons, wij overleggen en nemen, indien gewenst, u wat werk uithanden.
Vaste donateur

Er zijn diverse mogelijkheden om vaste donateur te worden, voor welk bedrag dan ook.

• U komt zelf met uw bank een periodieke regeling overeen via Postbank rek.nr. NL 23 INGB 0002977700  ten name van Stichting MOV Eindhoven
  • Bij schenkingen via een OVEREENKOMST is het volledige bedrag van de schenking aftrekbaar. Alle gegevens i.v.m. deze schenkingsregeling worden strikt vertrouwelijk behandeld. Het beheer van de regeling is in handen van de heer Wim Hasselmann. (wimhasselmann@gmail.com ) of bel: 040-2439948.
  • De MOV groep is ANBI – erkend. Voor ANBI-info klik hier . Dat betekent dat schenkingen, onze belangrijkste inkomstenbron, aan onze stichting fiscaal aftrekbaar zijn. Bij incidentele schenkingen geldt een drempel.

• Cadeau kopen

U kunt bij ons ook een cadeau kopen. Kijk hier naar zelfgemaakte schilderijen en snuisterijen uit Kenia, kerstkaarten, het projectboek en onze projectfilm.

Bedrijven steun

Als bedrijf kunt u eenmalig ons project steunen met acties zoals een sportloop, een veiling of bijvoorbeeld een etentje.
U kunt ook een vaste donateur worden. Neem eens een kijkje bij Argo Consultancy via onderstaande link:

Daarnaast kunt u ons ook ‘in natura’ steunen met kennis en expertise.
  • Norbert Croonenberg, grafisch vormgever BNO, heeft o.a. belangeloos deze site ontworpen, maar tekent ook voor logo, nieuwsbrieven, banners etc. Contact: norbertcroonenberg@me.com
  • The Bitter End adviesbureau: denkt mee en schrijft belangeloos de persberichten, het projectboek, webteksten etc. Zie: www.thebitterend.nl
Doneer tijd

• Ondersteun ons met onze acties. Help mee kerstkaarten te maken en te verkopen. Help mee de jaarlijkse MOV dag te organiseren. Of word lid van onze groep… .
  • Bedenk een compleet nieuwe actie.
  • Help mee folders te verspreiden

Voelt u zich aangesproken? Mail dan naar Paul Dinjens: pdinjens@kpnmail.nl  of bel: 040-2434797.

Scholen steun

• Basis- en voorgezet onderwijs-scholen organiseren regelmatig voor hun leerlingen evenementen zoals sportdagen, kerstmarkten of fancy-fairs voor een goed doel. Zou ons doel uw volgende actiedoel kunnen zijn?
  • Sinds 2010 lopen leerlingen van het Eindhovense Lorentz Casimir Lyceum bij ons stage. Misschien willen leerlingen van uw school meedoen?