Slide

Doe mee

impressie

Voor de meiden in Noordoost-Kenia:

Kom je net van school in de Isiolo-regio en loop je rond met het idee om een eigen business te beginnen? Een product, een service? Met een goed plan kunnen we je een zetje in de rug geven. Neem contact met ons op – en misschien ben jij straks de trotse eigenaar van een nieuw bedrijfje. Maak werk van je toekomst!

Voor sponsors/donateurs:

Wilt u helpen in de strijd tegen de werkloosheid? De MOV wordt al vele jaren trouw ondersteund door supporters die ons incidenteel en structureel bijstaan. Onmisbare hulp om jonge vrouwen te helpen een plek op de arbeidsmarkt te veroveren.

Voor bedrijven

Beschikt uw bedrijf over kennis en kunde die lokaal van belang kan zijn? Die jonge vrouwen kan helpen op weg naar een zelfstandig bestaan?

Neem contact op met Greet de Bruijn
tel 0611498416
Greet.debruijn@thebitterend.nl

Stichting MOV is ingeschreven in het KvK Handelsregister Eindhoven onder nummer 17154086 en als Algemeen Nut Beogende Instelling aangesloten bij ANBI.
Het MOV rekeningnummer: NL23INGB0002977700.

Wij werk(t)en samen met:

Deze site is belangeloos ontworpen door Norbert Croonenberg

Samen zullen wij het leven hier in Isiolo veranderen en verbeteren!

Gideon Nura, MOV Liaison Officer, Merti

Stichting MOV

Heeft u behoefte aan meer informatie?
Bel dan met Greet de Bruijn, 0611498416
of stuur haar een e-mail: greet.debruijn@thebitterend.nl

Deze site is belangeloos ontworpen door Norbert Croonenberg

Ontvang updates